Fall in love with taking care of body, soul and nature

Welke massage kies je?

Regelmatig krijg ik van nieuwe klanten wel eens de vraag "welke massage kan je mij aanraden?"

Welke massage iemand fijn vindt, is echter altijd heel persoonlijk en vaak ook tijds- of situatiegebonden.

Ik vergelijk het wat met eten op restaurant. Niet iedereen houdt van hetzelfde eten, of de ene keer heb je zin in het ene, de andere keer in het andere. `
Ik heb klanten die houden van afwisseling en alles uit het aanbod wel eens proberen of hierin wisselen, anderen hebben dan weer een favoriete behandeling en komen steeds voor hetzelfde terug. 

Als je interesse hebt in het energetische en de chakra's, dan kan ik je energetische massage aanraden.
Heb je interesse in meridianen en/of vind je drukpunten wel fijn, dan kan ik je het seizoensarrangement aanraden. 

Wil je eens een heel andere beleving dan een gewone ontspannende lichaamsmassage, dan is de NIMH of een Lomi Lomi wel iets.

Mocht je één van de bovenstaande massages kiezen, en het blijkt dat je dit verkeerd had ingeschat, en je toch liever een gewone ontspanningsmassage had, dan kan er uiteraard omgeschakeld worden in technieken. 
Het is uiteindelijk de bedoeling dat jij zoveel mogelijk geniet van jouw moment. Wel is het zo dat de geboekte massage zal aangerekend worden (dit omwille van tijd en voorbereidingen voor die massage). 

De gewone ontspannende lichaamsmassage 1u30 is dus zeker ook een vaak gekozen massage. Wanneer mensen niet goed weten wat te kiezen, beginnen ze hier mee, en voelen dan of ze ook eens iets anders willen proberen of niet.  

Heb je kanker of heb je kanker gehad, dan kies je best een zorgmassage

Bij de Body&Bess Total Treatments  wordt je huid heerlijk verzorgd en geniet je van een hand-, voet- of rugmassage. Deze verzorgingen zijn ideaal te combineren met een gelaatsverzorging. 

Wil je liever ontspannen met kledij aan en dus zonder olie, heb je interesse in healing en het energetisch werk, dan kan je kiezen voor reiki.

Hou je van de heerlijke warmte van warme stenen, kies dan voor de hotstone massage. 

De naam kindermassage en zwangerschapsmassage spreekt voldoende voor de doelgroep. 

Wil je bovenop je massage jezelf nog extra verwennen? Kijk dan zeker ook eens op deze pagina.

Naast de massages uit het vaste aanbod, doe ik ook regelmatig tijdelijke acties. Volg ons zeker via Social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte hiervan te blijven. 

En tot slot deze hele belangrijke... neem ten alle tijde het meesterschap over jouw eigen lichaam :-) .... Dit wil zeggen, geef altijd aan wanneer je iets niet fijn vindt, of waar je juist graag hebt dat wat extra aandacht aan gegeven wordt. Vindt je de muziek niet jouw ding, heb je het te koud of net te warm, is de druk te zacht of te hard, ... geef dit dan zeker aan! Waar kan hou ik graag rekening met jouw wensen zodat je de optimale ontspanning uit jouw "me-time" moment kan halen. 

Wees welkom en geniet!
Webshop gemaakt met EasyWebshop