Fall in love with taking care of body, soul and nature

Huisregels

De 3 (gelaat) of 6 (massages) beurten kaart.
Het leven wordt duurder, ook voor ons, en dus ook onze tarieven.
Om tegemoet te komen aan onze goede klanten, hebben we nu een beurtenkaart ter beschikking, waarmee je een korting ontvangt op de behandelingen.
Er zijn 2 soorten kaarten:
- gelaatsverzorgingen: 3 beurten
- massages: 6 beurten

Omdat goede afspraken goede vrienden maken, zijn bij zo een kaart wel een aantal voorwaarden verbonden:
- de kaart is persoonsgebonden en dus op naam van de klant
- er zijn 2 soorten kaarten
     - een 3 beurten kaart voor een specifieke gelaatskuur. Deze kaart is 1 maand geldig (voor sommige huidproblemen is het immers aangeraden om even tijdelijk een intensieve kuur te nemen waarbij een wekelijkse gelaatsverzorging hoort)
     - een 6 beurten kaart voor een massage van een bepaald tarief. Deze kaart is 1 jaar geldig.
- je kan met die kaart ook duurdere behandeling kiezen, maar dan moet je de meerprijs betalen op het eind van je behandeling
- kies je een goedkopere behandeling dan is dat in het nadeel van de klant en wordt het verschil niet terugbetaald of overgedragen naar de volgende beurt. De korting is namelijk berekend op de prijs van de behandeling vermeld op de kaart
- de kaart wordt bijgehouden door ons, maar je ontvangt een getekend aankoopbewijs
- bij een nieuwe afspraak herinner je ons er aan dat je over een beurten kaart beschikt, een behandeling kan immers niet met terugwerkende kracht op je kaart genoteerd worden
- je kan de kaart ook zelf bijhouden en dan houden wij het betalingsbewijs
     - je bent dan zelf verantwoordelijk voor het gebruik van de kaart.
     - bij verlies van de kaart ben je de resterende beurten kwijt
     - vergeet je de kaart tijdens je afspraak, dan betaal je de behandeling alsnog en wordt geen rekening gehouden met de korting van de beurten kaart, ook kan de behandeling niet achteraf op de kaart genoteerd worden
- de beurten kaart wordt niet terugbetaald, noch voor ongebruikte beurten, noch wegens verlies
- de kaart kan niet gebruikt worden in combinaties met andere acties of promoties

Hierbij een overzicht van de behandelingen waarvoor een beurten kaart kan gebruikt worden:

Gelaat

Massages


Is er iets niet duidelijk, of zijn er nog vragen, laat het ons weten en we proberen zo snel mogelijk te antwoorden.

Waarom kiezen voor een gelaatsverzorging in kuurvorm? 
Maar waarom kiezen we nou voor een kuur? Het antwoord is simpel: een kuur is gewoonweg effectiever. 
Onderzoek heeft uitgewezen dat meerdere behandelingen uitgestreken over een bepaalde periode meer en betere resultaten bereiken. Dat komt doordat de huid zich gemiddeld iedere 28 dagen vernieuwd en je tijdens een kuur tot in de diepste huidlagen doordringt. Het is per behandeling verschillend hoeveel behandelingen je nodig hebt voor een kuur. We hebben ervoor gekozen om kaarten voor 3 beurten aan te bieden. Daarna kunnen we samen evalueren of je huid nog een extra kuur nodig heeft, of één kuur voldoende is en je terug overstapt naar onderhoudsbeurten (ongeveer om de 6 weken). Indien je nog een extra kuur nodig hebt, beslissen we samen of een wekelijkse behandeling nog steeds nodig is, of misschien kan je ondertussen ook kiezen voor tweewekelijks. In dat geval is je beurtenkaart uiteraard in samenspraak langer geldig. We bespreken dan samen hoe lang je kaart geldig is en noteren dit voor alle duidelijkheid op jouw kaart, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. 

Natuurlijk wordt iedere kuur gecustomized: afgestemd op jouw huidtype, huidprobleem en wensen en is ook de juiste thuisverzorging belangrijk!

Waarom een beurtenkaart voor massage nemen?
Wanneer het lichaam zich werkelijk ontspant, zal ook de geest zich steeds gemakkelijker ontspannen. Dat betekent dat massage ook uitstekend kan ondersteunen bij een moeilijke tijd of burn-out.
Regelmatig krijg ik de vraag ‘Hoe vaak moet ik eigenlijk een massage nemen?’ Een standaard antwoord hierop is niet te geven. Het advies is afhankelijk van wat je wilt bereiken met massage, dat kan voor iedereen anders zijn. Ook je fysieke conditie en levensstijl zijn van invloed en uiteraard speelt het financiële plaatje ook een rol. Met deze beurtenkaart willen we je daarin alvast tegemoet komen door de korting die bij de kaart hoort. 

Hier nog enkele algemene richtlijnen die je kunnen helpen om te bepalen hoeveel tijd je tussen je massages laat.
Allereerst twee belangrijke dingen:
Als je je regelmatig laat masseren merk je dat je lichaam steeds sneller en beter op de massage reageert. Als er bijvoorbeeld een paar maanden tussen zit, wordt het effect minder intens.
Eén enkele massage kan een langdurig bestaand probleem niet ‘fixen’. Het heeft dagen, weken, soms jaren geduurd om klachten te ontwikkelen. Dit kan dus niet in één massage worden opgelost.
Vaak nemen we wel het goede voornemen om die maandelijkse massage te plannen, helaas komt dat er in de praktijk niet altijd van... Héél vaak hoor ik dan van klanten "Waarom heb ik zo lang gewacht, ik had al véél eerder moeten komen!"
Een beurtenkaart kan helpen om die goede voornemens van maandelijks te komen, waar te maken. 
 
De richtlijnen:
Wanneer je massage wilt opnemen als onderdeel van een gezonde levensstijl dan is éénmaal per maand dus een passende frequentie.

Als je bijzonder stressvolle tijden ervaart of langdurig op de toppen van je kunnen presteert, dan kan een behandeling van elke één à twee weken je een noodzakelijk patroon van ontspanning bieden.

Maar het allerbelangrijkst is dat ieder persoon uniek is. In de praktijk komt het er op neer dat je zelf uitzoekt wat het beste voor je werkt. En ik denk graag met je mee!

 
Webshop gemaakt met EasyWebshop