Fall in love with taking care of body, soul and nature

Energetische massage

... of ook Energetische massage-reflex genoemd

De behandeling start met het "uitpendelen" van de chakra's. Op basis van dit pendelen wordt de verdere behandeling gebaseerd. 

De behandeling zelf bestaat uit 2 delen. 
In deel 1 worden er chakrageuren op de voeten en in het aura-veld aangebracht. Daarna worden de chakrapunten op de voeten behandeld. Dit is een zeer zachte behandeling. 
In deel 2 volgt een lichaamsmassage. Bij deze massage kunnen afhankelijk van persoon tot persoon kaarten, geuren, stenen, enz gebruikt worden. 
Welke delen van het lichaam al dan niet gemasseerd worden, hangt af van wat er uit het intake gesprek en uit het uitpendelen van de chakra's naar boven kwam. 

Er wordt bij deze behandeling een combinatie van massagetechnieken, healingstechnieken,  voet/hand reflexologie technieken, enz. gebruikt. Soms worden extra stenen en/of geuren gebruikt. 

Bij alle massages wordt aromatische massageolie gebruikt die ik zelf samenstel. Ik volgde hiervoor verschillende opleidingen aromatherapie.


Ontspanningstijd: 2 uur
Prijs: 100 €

Beurtenkaart
De voorwaarden vind je hier.
6-beurtenkaart: 540 €
Prijs/beurt: 90 €Al onze consulten hebben niet de bedoeling om medische behandelingen te vervangen. Er worden dus ook geen diagnoses gesteld. 
Webshop gemaakt met EasyWebshop