Fall in love with taking care of body, soul and nature

Kindermassage

Tot 2011 was ik werkzaam als kleuterleidster in een Freinetschool. 
Vanaf 2014 combineerde ik Narmada met het werken in een buitenschoolse kinderopvang. 
In beide werkervaringen merkte ik hoe deugdzaam en noodzakelijk lichamelijk contact voor kinderen is. Ook zij kunnen onderhevig zijn aan stress. 
Ze worden blootgesteld aan allerlei prikkels, kunnen moeilijk inslapen, voelen zich soms onrustig en voelen zich niet goed in hun vel,... . 
In mijn klas en later in de kinderopvang paste ik op een speelse manier kindermassage toe. Soms individueel, soms in groep. 
Ook bij Narmada bied ik kindermassage aan. 

Kindermassage is een zachte, vriendelijke en respectvolle massage. Een massage kan kinderen helpen om fysiek, mentaal en emotioneel beter in balans te brengen. 
De massage wordt op een speelse manier aangebracht waarbij vooral gekeken wordt naar het comfort van het kind. Sommige kinderen willen graag een massage met olie, anderen houden liever hun kledij aan. Alles kan. De massage wordt steeds aan het kind aangepast. 

Bij alle massages wordt aromatische massageolie gebruikt die ik zelf samenstel. De gebruikte etherische olie zijn steeds veilig voor gebruik bij kinderen en de keuze is steeds in overleg met het kind. 

De kindermassage is voor kinderen tot 12 jaar. 


De tijd en prijs worden op voorhand afgesproken.
Ontspanningstijd: 30 tot 45 minuten, afhankelijk van leeftijd en gestalte van het kind
Prijs: 35 tot 50 €

Webshop gemaakt met EasyWebshop