Fall in love with taking care of body, soul and nature

Warmtekussen

Infrarood kussen (met Jade, Toermalijn stenen en fotonen)

Wist je dat dit infrarood kussen (met Jade, Toermalijn stenen en fotonen) op de nek en schouders je rug verwent met maar liefst 4 therapieën?
  1. Lithotherapie verwijst naar de verzorging met edelstenen of halfedelstenen. In het kussen zitten nl. Jadestenen en Toermalijnstenen. De energie van deze stenen hebben een verzachtend effect op lichaam en geest.
  2. Bij thermotherapie worden de voordelen van warmte gebruikt om spier-en gewrichtspijn te verlichten.De warmte verbetert ook de bloedcirculatie, werkt als een soort pijnstiller en is ontspannend.
  3. Infraroodtherapie ontspant en ontstresst. De straling van de infrarood, in combinatie met de halfedelstenen, verhoogt de warmte van uw lichaam rechtstreeks naar de kern van uw spierweefsel. Infraroodwarmte dringt tot diep in het lichaam.
  4. Negatieve ionen therapie: Ionen zijn niet altijd wat ze lijken! Anders dan hun namen, zijn negatieve ionen uiterst positief voor uw gezondheid, waar positieve ionen een nogal schadelijk effect kunnen hebben. Door de straling van het kussen worden negatieve ionen geproduceerd die je ontspanning bevordert. 
Het kussen wordt gebruikt tijdens een andere behandeling en dus niet apart.
Het wordt tijdens een massage op rug of voeten gelegd (op het moment dat een ander lichaamsdeel gemasseerd wordt).


Prijs: 5 € + prijs van je gekozen behandeling

coussin-chauffant-infrarouge-avec-les-pierres-jade
Webshop gemaakt met EasyWebshop