Fall in love with taking care of body, soul and nature

Warmtekussen

  •  infrarood kussen (met Jade, Toermalijn stenen en fotonen) voor TIJDENS je behandeling - 5€ + prijs van je gekozen behandeling 

Wist je dat dit infrarood kussen voor de nek en schouders (met Jade, Toermalijn stenen en fotonen) je rug verwent met maar liefst 4 therapieën?
-> Lithotherapie verwijst naar de verzorging met edelstenen of halfedelstenen. In het kussen zitten nl. Jadestenen en Toermalijnstenen. De energie van deze stenen hebben een verzachtend effect op lichaam en geest. 
-> Bij thermotherapie worden de voordelen van warmte gebruikt om spier-en gewrichtspijn te verlichten.De warmte verbetert ook de bloedcirculatie, werkt als een soort pijnstiller en is ontspannend. 
-> Infraroodtherapie ontspant en ontstresst. De straling van de infrarood, in combinatie met de halfedelstenen, verhoogt de warmte van uw lichaam rechtstreeks naar de kern van uw spierweefsel. Infraroodwarmte dringt tot diep in het lichaam.  
-> Negatieve ionen therapie: Ionen zijn niet altijd wat ze lijken! Anders dan hun namen, zijn negatieve ionen uiterst positief voor uw gezondheid, waar positieve ionen een nogal schadelijk effect kunnen hebben.
Door de straling van het kussen worden negatieve ionen geproduceerd die je ontspanning bevordert. 

Het kussen wordt tijdens de massage op rug en voeten gelegd (op het moment dat een ander lichaamsdeel gemasseerd wordt) 

coussin-chauffant-infrarouge-avec-les-pierres-jade
Webshop gemaakt met EasyWebshop