Fall in love with taking care of body, soul and nature

Ontspanningsmassage

... met warme aromatische massageolie

lichaamsmassage

Massages hebben een ontspannende en heilzame werking op het lichaam. Regelmatig jezelf verwennen met een zalige massage is dan ook geen overbodige luxe. Onderzoek toont aan dat een massage de geluks- en tevredenheidshormonen doet stijgen en het stresshormoon doet dalen. 
Regelmatig jezelf verwennen heeft tal van voordelen. Zo verbetert het het welbevinden en de slaap. Het helpt ons meer tevreden zijn met onszelf, verzacht spanningen, versoepelt en ontspant de spieren. Het stimuleert de bloedsomloop en activeert de lymfeklieren, waardoor gifstoffen uit het lichaam worden afgevoerd. 

Steeds last van koude voeten waardoor ontspannen moeilijker lukt? Of heb je even tijd nodig om uit de stress van onze dagelijkse maatschappij te stappen alvorens je je helemaal kan overgeven aan de zalige behandeling? Dan is je behandeling starten met een aromatisch voetbadje, een voetensauna of een infrarood sauna een goed idee. Vergeet deze optie dan zeker niet aan te duiden bij je online boeking.

Alle aangeboden massages bij Narmada zijn holistisch. Ik bied geen sportmassage, bindweefselmassage of diepe weefselmassage aan. Ook voor erotische massages kan je bij Narmada niet terecht.  
Uiteraard kan je wel nog steeds op voorhand aangeven aan welk lichaamsdeel je graag wat extra aandacht wil, welke lichaamsdelen je liever niet gemasseerd hebt, enz. 

Bij alle massages wordt aromatische massageolie gebruikt die ik zelf samenstel. Ik volgde hiervoor enkele opleidingen aromatherapie. 
Heb je een specifieke klacht, lichamelijk probleem of ongemak. Geef me dan liefst op voorhand een seintje, dan kan ik de juiste etherische oliën uitzoeken om zo jouw klachten proberen te verminderen. 

Belangrijk om weten!
Een massage helpt om de gifstoffen in je lichaam af te voeren. Om deze reden is het héél belangrijk om na de massage voldoende water te drinken. 
Bij een ontspanningsmassage wordt massageolie gebruikt. Na de massage kan je met de handdoek de meeste olie van je lichaam afnemen. (de olie is trouwens heel voedend voor huid en haar). Toch is het aangeraden om niet je duurste en meest delicate kledij aan te doen. Olie kan immers vlekken maken op je kledij. 


Narmada destress massage: rug, nek, schouders, hoofd en gelaat
Ontspanningstijd: 1 uur
Prijs: 65 €

Narmada korte lichaamsmassage: achterzijde benen en rug, voorzijde benen, armen, nek en schouders; geen gelaat en buik
Ontspanningstijd: 1 uur
Prijs: 65 €

Narmada volledige lichaamsmassage: inclusief gelaat en buik
Ontspanningstijd: 1,5 uur
Prijs: 90 €

Naast het vaste aanbod van massages worden er ook tijdelijke behandelingen en arrangementen aangeboden. 
Volg onze Facebook-pagina om steeds op de hoogte te blijven van deze tijdelijke promoties. 

beurtenkaart
De voorwaarden voor het gebruik van een 6-beurtenkaart vind je hier.

Narmada destress massage: rug, nek, schouders, hoofd en gelaat
6-beurtenkaart: 350 €
Prijs/beurt: 58,35 €

Narmada korte lichaamsmassage: achterzijde benen en rug, voorzijde benen, armen, nek en schouders; geen gelaat en buik
6-beurtenkaart: 350 €
Prijs/beurt: 58,35 €

Narmada volledige lichaamsmassage: inclusief gelaat en buik
6-beurtenkaart: 490 €
Prijs/beurt: 82 €


DeDammenlaan7

Duo volledige lichaamsmassage

Bij een duo massage worden 2 personen tegelijkertijd gemasseerd in dezelfde ruimte. Je kan zelf kiezen wie door Bart gemasseerd wordt en wie door mij (Els) gemasseerd wordt. 


Ontspanningstijd: 1,5 uur
Prijs voor 2 personen: 160 €

Arrangementen

Infrarood sauna
Wil je voor de massage het lichaam en spieren al eens goed laten opwarmen in onze infraroodsauna? Of willen je liever na de massage nog wat nagenieten met een sessie in de infraroodsauna? Neem dan zeker hier eens een kijkje. 

Gastenverblijf
Geen zin om na de massage nog een verre verplaatsing te moeten afleggen? Wil je van het momentje een heus ontspannen weekendje maken? Neem dan alvast hier eens een kijkje. 


Al onze consulten hebben niet de bedoeling om medische behandelingen te vervangen. Er worden dus ook geen diagnoses gesteld.
Webshop gemaakt met EasyWebshop