Fall in love with taking care of body, soul and nature

Lakshmi verzorgingen


Lakshmi staat voor natuurlijke, biologisch gecertificeerde cosmetica, met de kennis en eeuwenoude wijsheid van Ayurveda, aromatherapie en natuurgeneeskunde gecombineerd met moderne en de meest geavanceerde cosmetische huidverbeterende kennis. 
Gecertificeerd (bekroond met ecologisch-organisch certificaat van Institute for Ethical and Environmental Certification) 
ecologisch, biologisch en dierproefvrij. 
Holistisch, want onze huid weerspiegelt immers de gezondheid van lichaam en geest 🌸. 
De producten, behandelingen en rituelen van Lakshmi dragen bij aan het streven naar evenwicht en harmonie van onze dosha’s Vata, Pitta en Kapha. 
Lakshmi is een bedrijf dat als missie heeft om bij te dragen aan de ontwikkeling en verspreiding van bewustwording en holistische kennis om de kwaliteit van het leven te verbeteren… 
Een bedrijf dat als missie heeft om te leven met compassie en respect voor alle dieren, planten en voor onze planeet … Met zo'n bedrijf en haar producten, wil Narmada heel graag samenwerken!

Royal Face gelaatsverzorging
De Lakshmi Royal Face… is veel meer dan enkel een gelaatsverzorging. Don't call it just a skincare ...

Het is een totaalbeleving waarbij de wijsheid van Ayurveda en de kracht van Aromatherapie gecombineerd worden met de moderne wetenschap van natuurlijke biologische producten. 
Dit alles geeft samen schoonheid en glans aan de huid, lichaam, geest en ziel. 
Deze behandeling start met een dosha test waarmee we bepalen wat jij en jouw huid op dit moment nodig hebben. Er wordt zowel gekeken naar hoe jij je op dit moment voelt, welke dosha (vata, pitta of kapha) wat extra aandacht kan gebruiken en wat je huid nodig heeft. 
Bij de aanvang van de behandeling kan je genieten van een heerlijk aromatisch voetbadje, afgestemd op de dosha die bij het geurreisje jouw voorkeur had.
Met de rituelen, de massagetechnieken, de geuren en de gebruikte producten wordt de behandeling helemaal afgestemd op jouw behoeften.

Zo zal je misschien niet steeds dezelfde gelaatsmassage krijgen (afhankelijk van welke dosha aandacht nodig heeft, worden immers andere massagetechnieken gebruikt). 
Verder is deze behandeling ook een totaal behandeling waarbij ook andere lichaamsdelen gemasseerd worden. Zo zal je de ene keer er een buikmassage bij ontvangen, de andere keer worden de voeten meer gemasseerd of de armen en handen, en nog een andere keer kan er een combinatie gemaakt worden of worden er zelfs warme steen gebruikt. 
Eveneens is er bij de massage aandacht voor verschillende marmapunten. 

Kortom het wordt steeds een op maat afgestemde holistische behandeling!

Royal betekent immers vrijgevig en gul zoals een koning of koningin het beamen zou 🥰. 
En dat is wat je met de Royal Face behandeling kan verwachten. Je huid ontvangt met deze gezichtsverzorging de Royale beloning die ze verdient. Maar niet alleen je gelaat … ook je lichaam, geest en ziel ervaren een zeer uitgebreide holistische en huidverbeterende verzorging. Letterlijk en figuurlijk van kop tot teen! 

De totale behandeling ondersteunt in het balanceren van je dosha’s Vata, Pitta en Kapha! 

Voor deze totaal ervaring duurt ongeveer 1u30 
Prijs: 115€


Epilatie is niet inbegrepen in de verzorging. Wil je graag epilatie bij je verzorging? Vergeet dit dan niet extra te reserveren in het online systeem!

Feedback van een klant
"Deze behandeling was skincare, ritueel, massage en healing in 1! En helemaal in balans! In balans ben ik ook buiten gekomen! Els is zo goed in wat ze doet!
De skincare was heerlijk zacht aan decolleté en gezicht". Lien

"Wauw, ik heb nog nooit zo'n gelaatsbehandeling gehad"; al mijn favoriete stukjes massage zitten erbij!

"Deze behandeling heeft zoveel losgemaakt... Je bent erin geslaagd om dingen los te maken, waar ik zelf niet in slaagde"

Wil je voor je thuisverzorging ook met Lakshmi aan de slag gaan en heb ik jouw favoriete product niet in stock? Dan kan je online bestellen op lakshmi.nl met de code ElsNarmadaWebshop gemaakt met EasyWebshop