Fall in love with taking care of body, soul and nature

Lomi Lomi massage

De Dammenlaan 7

Een Lomi Lomi opleiding volgen, stond al enige tijd op mijn verlanglijstje … en kwam uiteindelijk ook op mijn pad. 
De Lomi Lomi training die ik volgde was niet alleen gericht op het leren van deze oude helende kunst uit Hawaii, maar was ook een persoonlijk helende reis. Lomi Lomi is een traditionele Hawaïaanse massage. Het is meer dan massage, veel meer. Het is een helingsritueel en dus spiritueel holistisch werk. Ik volgde mijn lomi 1 en lomi 2 bij mijn westerse meester die op zijn beurt nog steeds in de leer is bij zijn Hawaïaanse meesters. 
Verdieping Mana Lomi Lomi  volgde ik bij MANA O KAHIKO-Spirit Power of Our Ancestors met Kumu Pa'a Kawika Foster en zijn Haumana (student) Donna May en Kumu Pa'a Kathryn Roberts. 

Het gaat in Lomi Lomi niet om techniek, hoewel dat natuurlijk wel werd geleerd. De kern van Lomi Lomi is ALOHA, vrij vertaald onvoorwaardelijke liefde. Lomi Lomi gaat dus over liefdevolle aanraking en verbondenheid.  

Het is eveneens spiritueel sjamanistisch werk waarbij loslaten, verbinden en integreren van aspecten die in onze weefsels en cellen liggen, hoort. Dat is wat heling is en doet… 
En zoals onze leermeester zei, “ontvangen is ook een kunst”. 

2-handen Lomi Lomi

Lomi Lomi wordt bij Narmada nooit als eerste massage aan nieuwe klanten gegeven. Enkel klanten die reeds eerder bij Narmada langs kwamen kunnen deze massage reserveren. 

Bij Lomi Lomi is de gever een kanaal voor Aloha (universele liefde). De gever werkt met Mana (spirituele energie). Lomi lomi werkt met levensenergie of Breath of Life. 

Bij een Lomi Lomi massage horen regelmatig integratiebewegingen waarbij het volledige lichaam (van kop tot teen), in een vloeiende beweging gemasseerd wordt. Er wordt dus niet zoals bij een gewone ontspanningsmassage lichaamsdeel per lichaamsdeel gemasseerd. Het volledige lichaam wordt als één geheel gezien. Ik zorg hierbij voor veilige sfeer waarbij je intieme lichaamsdelen steeds bedekt blijven. Je kiest zelf of je je ondergoed aanhoudt of niet. Hou er wel rekening mee dat er olie aan je ondergoed kan komen. 

Bij de aanvang van een Lomi Lomi-sessie zal ik je vragen welke intentie en krachtdier je graag wil meenemen bij deze massage. Daarna volgt een stilte-moment en waarbij ik me afstem op de bron en op jouw intentie en krachtdier. Eveneens volgt voor de massage een gebed waarbij ik de bron, de spirits, natuurwezens en mijn krachtdieren uitnodig om aanwezig te zijn, om een veilige ruimte te scheppen, om de energie te laten stromen. 
Na de massage volgt een kort dankgebed. 

Ik gebruik bij het masseren zowel mijn handen als onderarmen. Om alles goed te laten vloeien wordt er veel olie gebruikt. Het kan dus handig zijn om hier rekening mee te houden en niet je beste kledij te dragen om naar je afspraak te komen. 


Ontspanningstijd: 2 uur
Prijs: 130 €

Beurtenkaart
De voorwaarden vind je hier.
6-beurtenkaart: 700 €
Prijs/beurt: 117 €
lomi-lomi-els

4-handen Lomi Lomi door Bart en Els

Bij deze massage zullen zowel Bart (mijn partner) als ikzelf jou tegelijk masseren. Je wordt dus door 4 handen ondergedompeld in de helende werking van deze bijzondere massage. 
4 handen die tegelijkertijd jouw lichaam en ziel de ultieme ontspanning geven. 
4 handen die de mannelijke en vrouwelijke energie in harmonie met elkaar laten stromen! 


Ontspanningstijd: 1,5 uur
Prijs: 180 €

Beurtenkaart
De voorwaarden vind je hier.
6-beurtenkaart: 970 €
Prijs/beurt: 162 €
4-handen-lomi

Duo Lomi Lomi door Bart en Els

Bij een duo Lomi Lomi massage worden 2 personen tegelijkertijd gemasseerd in dezelfde ruimte. Je kan zelf beslissen wie door Bart en wie door mij wordt gemasseerd.


Ontspanningstijd: 2 uur
Prijs voor 2 personen: 220 €

Beurtenkaart
De voorwaarden vind je hier.
6-beurtenkaart: 1190 €
Prijs/beurt: 198,33 €


Ervaring van een klant die langs kwam voor een 4-handen Lomi Lomi 
Recent ontving ik een Lomi Lomi massage van het koppel Els en Bart van Narmada.
Dit was niet enkel de eerste keer dat ik deze spirituele, Hawaiiaanse massage ontving, maar ook de eerste keer in mijn leven dat ik door twee paar handen tegelijk gemasseerd werd.

Spoiler: na afloop voelde ik me zacht, sereen, geaard, verbonden, veilig, Zen en ‘thuisgekomen’.

Al enkele keren was ik door Els alleen gemasseerd in haar massagekamer, die aanvoelt als een intieme, zacht verlichte binnenruimte. Gelijk een grot, nest, baarmoeder én tempel, met een grote drakenspiegel aan de wand. Warm, sereen en … knus, als in een heel oude herinnering.

Voor de Lomi Lomi massage begon kreeg ik een korte uitleg. Er zou onder meer gevraagd worden naar mijn totemdier en mijn intentie en Els en Bart namen deze dan mee in hun massage. Momenteel is mijn totemdier een slang, dus ik bedacht alvast dat ik dat als antwoord zou geven. Eenmaal op de behandeltafel ‘zag’ ik plots echter de vage contouren van een adelaarskop. Adelaar dus. Mijn intentie kwam spontaan: Zakken in mijn vrouwelijke, seksuele kracht.

Op voorhand was ik reeds nieuwsgierig naar de ervaring van het gelijktijdig aangeraakt en gemasseerd worden door een vrouw én een man, die bovendien een liefdespaar zijn. Zou ik verschil voelen qua druk, kracht, energie of tempo? Tijdens dit liefdevolle massageritueel ervoer ik al snel dat dit gegeven simpelweg overstegen werd. Regelmatig leek het alsof ik door één groot wezen aangeraakt werd in spiegelende, caleidoscopische patronen. Golvend en glijdend, met overvloedige warme olie, in lange vloeiende lemniscaat bewegingen. Eb en vloed, donker en licht. Water en vuur. Aardend, voedend en verankerend. Ritmisch werden de krachten van de natuur gevolgd.

Een sensuele totaalervaring, waarin ik me gesteund, gedragen en gewiegd voelde. Een continue flow van beweging over het gehele lichaam, waarvan ik diep ontspande en ik - naar het einde toe - zelfs even ‘weg’ was. Sereen en in diepe rust dobberend op de Oceaan van het Leven. Alles in mij voegde zich weer samen tot één. Veilig genoeg om diep te voelen. Veilig genoeg om het gevoelde te verankeren. Als herinnering en als zaad. Klaar om te ontkiemen.

In de korte nabespreking bleek Els de adelaar voortdurend te hebben ‘zien’ rondvliegen in de ruimte en meermaals een beeld van mij zag, dansend in een lang wit kleed in de natuur. De muziek die al die tijd zacht op de achtergrond had weerklonken weerspiegelde vaak op magische wijze mijn gevoel tijdens de massage. Oriëntaalse buikdans, Keltisch… Op het eind deelde ik met Bart en Els een gevoel van ‘thuiskomen’. Els onderbrak me zacht en zei: “Hoor eens, ken je deze muziek? Het is "We’re all going home” van The Wanderer. Dank je wel! Dikke kus voor jullie beiden!


Arrangementen

Infrarood sauna
Wil je voor de massage het lichaam en spieren al eens goed laten opwarmen in onze infraroodsauna? Of willen je liever na de massage nog wat nagenieten met een sessie in de infraroodsauna? Neem dan zeker hier eens een kijkje. 

Gastenverblijf
Geen zin om na de massage nog een verre verplaatsing te moeten afleggen? Wil je van het momentje een heus ontspannen weekendje maken? Neem dan alvast hier eens een kijkje. Lomi Lomi aan huis

2-handen Lomi aan huis door Bart (WillowTwist)

Bart geeft ook Lomi Lomi aan huis. Voor meer info verwijs ik door naar WillowTwist.

Duo Lomi Lomi aan huis door Bart en Els

Bij een duo Lomi Lomi massage worden 2 personen tegelijkertijd gemasseerd in dezelfde ruimte. Je kan zelf beslissen wie door Bart en wie door mij wordt gemasseerd. Dat kan ook aan huis. We brengen 2 massage tafels mee en het nodige materiaal om jou en je partner of vriend(in) thuis te verwennen.

Jij zorgt voor een verwarmde ruimte en voldoende plaats voor beide massage tafels, zodoende dat we er helemaal rond kunnen stappen tijdens de massages. De ideale temperatuur van de ruimte is 26°C, warm genoeg voor de ontvanger en niet te warm voor de gever.

Ook al zorg je zelf voor de verwarming van je ruimte, de prijs voor de Lomi Lomi kost slechts 10 € extra als je woont binnen een straal van 15 km van onze praktijk in De Dammenlaan 7. Dat is vooral voor de transportkosten, de tijd om ons te verplaatsen en alles ter plaatse klaar te zetten.
Woon je verder dan 15 km van onze praktijk, dan wordt 0,5046 € per km aangerekend (= officiële kilometervergoeding + 21% BTW).


Ontspanningstijd: 2 uur
Prijs voor 2 personen: 230 € + eventuele kilometervergoeding

4-handen Lomi Lomi aan huis door Bart en Els

4-handen Lomi Lomi kan ook thuis aangeboden worden.

Jij zorgt voor een verwarmde ruimte en voldoende plaats om de massage tafel te plaatsen zodoende dat ik er helemaal rond kan stappen tijdens de massage.
De ideale temperatuur van de ruimte is 26°C, warm genoeg voor de ontvanger en niet te warm voor de gever.

Ook al zorg je zelf voor de verwarming van je ruimte, de prijs voor de Lomi Lomi massage kost slechts 10 € extra als je woont binnen een straal van 15 km van onze praktijk in De Dammenlaan 7. Dat is vooral voor de transportkosten, de tijd om ons te verplaatsen en alles ter plaatse klaar te zetten.
Woon je verder dan 15 km van onze praktijk, dan wordt 0,5046 € per km aangerekend (= officiële kilometervergoeding + 21% BTW).


Ontspanningstijd: 1,5 uur
Prijs: 190 € + eventuele kilometervergoeding


BINNENKORT Lomi Lomi in zijligging 

Ideaal voor zwangere vrouwen of voor iedereen die wil genieten van een koesterende zachte geborgen Lomi Lomi.
 
lomi-in-zijlig


Webshop gemaakt met EasyWebshop