Fall in love with taking care of body, soul and nature

Voetensauna

Heb je een lange vermoeiende dag achter de rug? Of heb je last van koude voeten en kun je deze maar moeilijk opwarmen? Dan hebben we bij Narmada vanaf nu de ideale oplossing!
Je kan voor je massage genieten van een therapeutische voetensauna! De ideale manier om reeds voor je massage zalig te ontspannen en lekker op te warmen bij een heerlijk tasje thee of glaasje water.
De voetensauna verwarmt veilig en efficiënt je spieren en de gewrichten in je voeten en ondersteunt zo een gezonde bloedsomloop in je onderste ledenmaten.
De Himalaya zoutstenen op de bodem warmen geleidelijk op en brengen de elektrische lading in de omgevingslucht in evenwicht. Zo zorgt de voetensauna gelijktijdig ook voor een ontspannen en positieve sfeer in de massagepraktijk.

De sauna kan enkel geboekt worden in combinatie met een andere behandeling.

De sauna wordt het best niet gebruikt een half uur na de maaltijd. Neem je medicijnen, ben je diabeet of ben je gevoelig voor warmte, dan neem je het best eerst even contact met je geneesheer om te informeren of een (voeten)sauna in jouw geval aan te raden is. 


Ontspanningstijd: 15 minuten
Prijs: 10 € + prijs van je gekozen behandeling

voetensauna
Webshop gemaakt met EasyWebshop