Fall in love with taking care of body, soul and nature

Body&Bess Total Treatments

... zijn ideaal om afzonderlijk te reserveren of in combinatie met een gelaatsverzorging. 

Total Hand treatment

De handen worden ondergedompeld in een heuse weldaad voor de huid.  Er wordt een dieptereiniging van de handen gedaan, ze worden gemasseerd en er volgt een pakking van de handen. Tot slot worden ze na de pakking nog even verfrist en/of ingesmeerd met de nieuwe zonnecrème van Body&Bess, zodat ze helemaal klaar zijn voor de zon.  (*)
Opgelet, ik doe geen manicure, dus deze behandeling omvat geen nagelverzorging. 
Deze behandeling is ideaal om te combineren met de waterstoftherapie.

Prijs: 36 € 

Total Foot Treatment

De voeten worden ondergedompeld in een heuse weldaad voor de huid. Er wordt een dieptereiniging van de voeten gedaan, ze worden gemasseerd en er volgt een pakking van de voeten. Tot slot worden ze na de pakking nog even verfrist en/of ingesmeerd met de nieuwe zonnecrème van Body&Bess, zodat ze helemaal klaar zijn voor de zon.  (*)
Opgelet, ik doe geen pedicure, dus deze behandeling omvat geen nagelverzorging. 
Deze behandeling is ideaal om te combineren met de waterstoftherapie.

Prijs: 40 € 

Total Back Wellness Treatment

De rug wordt ondergedompeld in een heuse weldaad voor de huid.  Er wordt een dieptereiniging van de rug gedaan, de rug wordt gemasseerd, er volgt een pakking van de rug. Tot slot wordt de rug na de pakking nog even verfrist en/of ingesmeerd met de nieuwe zonnecrème van Body&Bess. zodat je helemaal klaar bent voor de zon.  (*)


Prijs: 50 €(*) Enkel bij zonnig weer en in samenspraak met de klant wordt de behandeling afgewerkt met de zonnecrème van Body&Bess. Op koudere en minder zonnige dagen wordt de Face&Body mist van Body&Bess gebruikt. 
Webshop gemaakt met EasyWebshop